Dani Moreno


Jove realitzador barceloní que porta des de 1997 al capdavant de la productora / editorial underground Chaparra ENTERTAINMENT que compta amb més de 20 treballs cinematogràfics. Els seus primers curtmetratges van ser infames peces de gore risueño de recarregada atmosfera com Purulental Masticator (1997), Brutal Dogo (1998), Carrer Morgue (1999) guanyant-se un racó en el cor de gorefans de tot Espanya.

El 2004 guanya el Premi Waldemar Daninsky al millor curtmetratge al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges per AMAZING Unmasked vs. El Dr. CALAVERA MALIGNA.

Estudia Direcció al Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC) durant els anys 2002 a 2005, any en que rep una subvenció de l'ICAA pel projecte Martians GO HOME! LA VENJANZA DE SARA CLOCKWORK. Aquest mateix any comença a rodar el curtmetratge amb la productora GRUP CINEMA ART i un equip tècnic compost de més de 20 professionals. Martians Go Home! Compta amb la participació de l'estrella del pop Alaska i el jove actor Edu García, famós pel seu paper a la sèrie televisiva Aquí no hay quién viva (La que se avecina).

Obres