Gustavo Caprin


Al 1991 finalitza els seus estudis a l'Escola Nacional de Belles arts Prilidiano Pueyrredón de Buenos Aires, Argentina, en l'especialitat de Pintura. En 2005 rep la seva Diploma d'Estudis Avançats per la Facultat de Belles arts de la Universitat de Barcelona, trobant-se en l'actualitat en l'elaboració de la seva tesi doctoral.

Des de 1994 exposa el seu treball de manera individual. Les seves exposicions més recents inclouen les realitzades a la Casa Elizalde (Barcelona, Espanya, 2003), Ross Farell Gallery (USA, 1999) i en el Museu Fernán Félix d'Amador (Argentina, 1997).

Ha participat en nombroses mostres grupales a Estats Units (Kantor Gallery, 121 Gallery/ Los Angeles), Espanya (Museu Español i Iberoamericà d'Art Contemporani (MEIAC) /Badajoz, Casa d'Amèrica /Madrid, Casa de la Cultura /Girona, CaixaFòrum/Barcelona), Alemanya (Zentrum für Kunst und Medientechnologie (ZKM) /Karlsruhe), Itàlia (Casa Argentina /Roma, Unimovie Festival /Pesqués), França (Videoformes/Clarmont), Canadà (6th Biennale Champ Lliure /Mont-real, Alucine Festival/Torontó), Colòmbia (Museu d'Art Modern /Bogotà, Experimenta Colòmbia/Bogotà/Medellín), Perú (Centre Cultural d'Espanya /Lima), Paraguai (Centre Cultural Espanya /Asunción), entre unes altres.

Ha rebut entre altres premis, la Beca Col·lecció CAM d'Arts Plàstiques (Espanya, 2005), el 2º premi en la categoria video experimental monocanal, Premio Art i Noves Tecnologies Premio MAMbA - Fundació Telefònica 5° Edició (Argentina, 2006) Esment a videoinstalació, Premio Paradigma Digital (Argentina, 2007), Esment especial a videoinstalació, 7º Festival Internacional de la Imatge (Colòmbia, 2008).

Resideix i treballa a Barcelona, Espanya.

Obres

Statement

M'interessa aprofundir en un llenguatge visual que investigui el funcionament de determinats sistemes i incorpori procediments d'altres disciplines i àrees del coneixement com són la física, la biologia i la història, entre unes altres.