Delacrew DNB

DELACREW


A manera d'escarit manifest Delacrew desplega totes les seves armes en el camp del Vjing i el drum&bass per a mostrar breument en “Delacrew DNB” diferents combinacions dels seus recursos estètics. La música pauta i guia aquest vídeo, al qual la imatge dóna un contrapunt mutant i visceral.

«El model establert que acceptem com a realitat ha estat imposat pel poder que controla aquest planeta, un poder orientat primàriament al control total – Amb la finalitat de conservar el control s'han dedicat a monopolitzar i desactivar les drogues al·lucinògenes mitjançant alteracions nocives a nivell molecular» (William Burroughs)

En dos minuts Delacrew amalgama àudio, vídeo, grafismes i programació pròpia en un incessant bombardeig de missatges subliminals generant un manifest artístic en forma d'espot que supera els paràmetres a l'ús per a integrar carn i tecnologia en un mateix cos visual. Per sobre dels materials específics la fi està a generar una experiència sensible particular mitjançant una constant metamorfosi creativa dels seus discursos personals.

Una proposta a cavall entre l'estètica de la cultura techno i els subgèneres gore i B del cinema. La carn i les seves disfuncions mediades a través de les tecnologies de comunicació, la imatge electrònica, genera els nous monstres en mutació contínua. Degenerant la límpida naturalesa del digital, a través de programes fets a mesura, el monstre distant, abstracte i intocable evoluciona mitjançant situacions paradoxals i esperpèntiques fins a la seva inevitable dissolució nihilista. Un enrarit propòsit càustic que per a algunes ments ben pensants pot resultar luxuriosament obscè (per la col·lisió simultània d'imatges inductores del pecat, el temor i la condemnació) però que resulten d'una exploració lúdica sobre misteris i al·lucinacions tecnològiques.

La mescla dels ritmes vertiginosos i sincopats del drum&bass més una miscel·lània de recursos Vjing temperats i organitzats gràcies a una cerebral postproducció aconsegueix donar, en un procés obert de fusió evolutiva, llampecs distorsionats d'abstracció que traslladen consignes d'activisme social. A través d'una miscel·lània de formes orgàniques Delacrew exterioritza una consciència viva que reacciona davant les amenaces alienadores que envaeixen la quotidianitat manifestant el valor de la diferència, de la particularitat i de l'individu front la condemnació de la societat mediàtica (que fa més por que qualsevol engendro).

Fitxa Tècnica

  • Títol: Delacrew DNB
  • Direcció: DELACREW
  • Producció: Delacrew. 2007.
  • Durada: 00:02:02
  • Format original: Quicktime
  • Formats: Betacam Digital - DVD
  • Sistemes de TV: NTSC - PAL
  • Llicència: Creative Commons