Alejandra Molina


Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat del Claustre de Sor Juana en la Ciutat de Mèxic (1998). Diplomada en Ràdio-art, Creació i Estètica per la mateixa universitat (1998). Diplomada en Percepció i Poètica de l'Espai pel INES (2002). Master en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu per la Universitat Autònoma de Barcelona (2004).

Des d'abans d'acabar els seus estudis de llicenciatura, realitza treballs d'art sonor i experimentació sonora guanyant un premi en la Primera Biennal Llatinoamericana de Radio en la categoria de Ràdio Art amb un treball sobre l'escriptor Juan Rulfo, sobre el qual farà el seu treball de tesi per llicenciar-se en Comunicació Audiovisual en la Ciutat de Mèxic. Posteriorment, treballa com sonidista, microfonista i editora de so per a la productora mexicana Argos en diferents projectes transmesos per televisió nacional i internacional. A l'una treballa també com a freelance en el disseny i muntatge sonor de pel·lícules en 35mm. En 2003 es muda a Barcelona a estudiar el Master en Documental Creatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona on coneix a Joaquín Jordá. A l'any següent comença a treballar com a assistent personal del cineasta i comença la producció de "No tiene sentido..." sent aquesta la seva primera pel·lícula.

Des de 2004 a la data està a càrrec de les tutories de so directe del Master que va estudiar en UAB. Imparteix classes de so directe i muntatge de so en diferents escoles de Barcelona. Actualment es troba en fase de muntatge de la seva propera pel·lícula. Una pel·lícula que indaga una vegada més en relacions personals, en est caso relacions familiars.