SomosNosotros


Es consideren artistes visuals i encara que tots dos tenen predilecció pel vídeo, usen la performance, l'acció, la instal·lació i la textualitat com a eines de treball.

Han estat seleccionats com a artistes residents a Espacio Oculto (Madrid), Fabra i Coats (Barcelona) i NauEstruch (Sabadell). Han exposat com a col·lectiu i individualment a Espanya i Mèxic, sent becats, seleccionats i premiats en diferents certàmens com ara: Premio de Arte Joven UCM; Convocatoria Hamaca-Museo Reina Sofía; Circuits XXVI Arts Plàstiques de la Comunitat de Madrid; CALL, Galeria A del Arte (Zaragoza); Entreacto, Galería Marta Cervera (Madrid); Ayudas Injuve para la Creación Joven 2014; Intransit, c arte c (Madrid); Biennal Horas Perdidas (Monterrey); Sala d'Art Jove Generalitat de catalunya (Barcelona); Fuga, Fundació Tàpies (Barcelona); Sala Trama (México); II Encontro de Artistas Novos (Santiago de Compostela); IkasArt (Bilbao); Bac!10 (Barcelona); Emerge, Galería Rafael Pérez Hernando (Madrid); Vad (Girona); Premio Vad-Metrópolis RTVE; entre otras. Han comissariat Qué se puede a la Sala Amadís (Injuve) Madrid, el 2015.

Statement

Des d'un punt de vista crític i irònic, presenten situacions reals, en les que ells es veuen involucrats com a primera persona, passant a ser l'agent ridiculitzat, davant d'una condició absolutament incomprensible per a persones que no pertanyen a l'àmbit artístic. Generen un doble joc entre realitat i ficció per parlar de la dicotomia social triomf / fracàs, on ells planegen constantment depenent del context en què es trobin.