Hamaca projecta a IFFR 2024

27 de gener de 2024 Rotterdam. 

A l'edició 2024 de l'International Film Festival de Rotterdam, Hamaca presenta Caballito, de Claudia Claremi, i La vuelta, de Olmo Cuña, dins un espai de projecció i una instal·lació expositiva, ambdues dedicades a les distribuïdores independents de la xarxa DINAMO. 27/01/2023 a la 13:00h

Hamaca forma part de la xarxa DINAMO de distribuïdores independents, dedicada a la preservació i difusió de l'audiovisual experimental. IFFR obre any rere any un espai de projecció, que en aquesta edició pensa conjuntament el concepte de desinformació amb un programa d'obres que confronten els modes intel·lectuals o lingüístics de l'experiència, apel·len a l'experiència sensorial o corporal, evoquen estats pre/no lingüístics, estats d'irracionalitat o modes no occidentals de producció de coneixement.
 

En aquest marc, aquest any acompanyem la premiere internacional de Caballito, treball de l'autora Claudia Claremi, que vehicula un ritual de dol, així com una celebració de la vida, mitjançant el procés de gravació i edició en Super8.

En paral·lel a aquesta projecció, presentem el vídeo La vuelta de Olmo Cuña a una instal·lació expositiva al centre cultural OX.space. Aquesta peça documenta l'acció d'envoltar l'illa de Janitzio a Mèxic, i contraposa dues mirades de manera literal: una des de l'interior d'illa, cap a fora i l'altra des del llac, cap a dins; visitant i visitat. Les imatges enfrontades remeten a dinàmiques pròpies del consum turístic, en les quals tant els habitants d'un lloc com els seus visitants, són partícips. +info aviat!



 Projecció Disinformation
→ data: 27 de gener a la 13:00h 2024
→ lloc: cinema KINO 4 (Gouvernestraat 129-133, 3014 PM Rotterdam, Països Baixos)
entrades

 

Instal·lació expositiva
→ data: 26 de gener - 3 de febrer 2024
→ lloc: OX.space (Lijnbaan 150, 3012 ER Rotterdam, Països Baixos)