Taula de treball > imaginar la distribució de cinema expandit

26 de octubre de 2023 Barcelona. 

Especulacions Espectrals: taula de treball per a imaginar la possibilitat d'una distribuïdora de cinema expandit. Organitzada per Crater-Lab i Hamaca en el marc del festival ALUD! | 26/10/2023 a Hangar.

Dins les activitats del festival de cinema expandit ALUD! i com a activitat inaugural, Crater-Lab i HAMACA convoquen una taula de treball amb la finalitat d'imaginar la possibilitat d'una distribuïdora de cinema expandit. Partint de la pregunta per què és necessari crear una estructura que atengui la catalogació, preservació i circulació d'aquestes pràctiques? despleguem juntament amb les assistents reptes i referències amb el propòsit de formular especulacions i línies de treball possibles. Obrint aquests marcs de diàleg, dibuixem un primer full de ruta per a la construcció d'aquest projecte col·lectiu.

Aclamat per artistes i agents de la pràctica del cinema expandit, la conversa transita entorn de cinc blocs:

→ Per què és necessari pensar la distribució del cinema expandit?

→ Distribució - el cas Hamaca: creació de catàleg, drets, retribucions associades.

→ Cinema expandit: particularitats de la seva conservació, magatzematge, catalogació.

→ Referències: antecedents i iniciatives similars.

→ Imaginacions: línies de treball possible.


Aquesta taula forma part de les activitats del projecte SPECTRAL projecte finançat per la Comissió Europea dins dels programes d'Europa Creativa.


Lloc: Hangar, Barcelona.
Data i hora: 26 d'octubre 2023 | 12.00 h
Accés gratuït.

Acta de la sessió disponible escrivint a info@hamacaonline.net

Imatge: performance I can't See the Sixth Sun de Luis Macias, distribuïda per Hamaca a la 69a edició del festival d'Oberhausen el 27 d'abril 2023. +info