#BOGERIA, a La Casa Encendida

6 de octubre de 2021 Madrid. 

#BOGERIA forma part de Visions Majaras, un projecte conjunt de Hamaca i LOCUS* a La Casa Encendida (Madrid) que proposa el visionat de peces audiovisuals com a punt de partida per a explorar temàtiques que ens travessen, estimular una reflexió individual-comunitària sobre el sofriment psíquic.

Aquesta primera sessió ens introdueix a dos conceptes clau; bogeria i lloc de seguretat. Alguna vegada ens hem imaginat actuant o hem actuat “bojament”? com? ens hem sentit lliures de fer-ho? ens hem sentit avergonyides, aïllades, culpabilitzades o perseguides per haver actuat/estat rara? Arran d'aquesta reflexió ens aproximem a la concepció de «lloc de seguretat», buscant crear espais de des d'i per a persones boges, darrere d'alleujar, acompanyar i compartir el sofriment psíquic i reivindicant la convivència amb la bogeria a través de diversos llenguatges creatius contemporanis radicats en el suport mutu.

Data i hora: 6 d'octubre, 18:00 h
Preu: gratuït
→ Inscripcions

Programa de projecció:

Comissariat i mediació: LOCUS*
LOCUS* subverteix el concepte «lloc de seguretat» - en la psiquiatria hegemònica es relaciona amb espais de contenció policials i de salut - a través de diversos llenguatges creatius contemporanis, reivindicant la convivència amb la bogeria radicada en el suport mutu.

Acull i finança: La Casa Encendida
Centre social i cultural de la Fundació Montemadrid, espai obert i dinàmic per a tots els públics, on conviuen expressions artístiques amb activitats educatives, de reflexió i de debat, que giren entorn de les seves quatre àrees d'actuació: Cultura, Solidaritat, Medi Ambient i Educació.

Coordina: HAMACA