Colour music | #DimartsDeVídeo al Santa Mònica

15 de novembre de 2022 Barcelona. 

Projecció de Videodelightwork one de Clemente Calvo acompanyada d'un live de h wass

Videodelightwork one és la primera peça d'una seriós d'animacions abstractes de Clemente Calvo en les quals, usant bandes sonores compostes ex-professo i tot tipus de tècniques d'animació, es construeixen metratges breus, buscant una harmonia plena de colors, formes, so i moviment. Una primera part freda i inquietant es juxtaposa amb una segona part càlida i relaxant, com a aspectes oposats d'una mateixa realitat.

La projecció de la peça de Clemente Calvo vindrá seguida d'un live de h wass. Ambdues artistes comparteixen referents entorn de les seves pràctiques de visual music. h wass proposa aquest diàleg des de la música ambient i imatges que produeix des d'una idea de cinema no narratiu: utilitza ambients de guitarres, múltiples capes de textures i harmonies corals, un so lo-fi per a descobrir des de les sensacions, la intuïció i les emocions, una música contemplativa i etèria inspirada tant en la naturalesa com en la cerca de la bellesa.

h waas (Helga Juárez) és artista musical i gràfica del País Basc amb residència a Barcelona. La seva música és una exploració a través de la narració d'històries imaginades que neixen de l'entorn en el qual va créixer. Va començar a estudiar piano i acordió als sis anys, però aviat va deixar el conservatori per a experimentar amb la música de manera autodidacta, tant amb els plats com amb la bateria i sintetitzadors. Després de formar part de diferents iniciatives musicals de l'escena underground de Barcelona, en 2015 va decidir començar el seu propi projecte, h waas. Paral·lelament a la música, Juárez desenvolupa projectes de gràfica i audiovisuals des d'una perspectiva no narrativa, intuïtiva i amb una estètica abstracta. Actualment és responsable del programa de música El Lago en Dublab Bcn.

Lloc: Arts Santa Mònica, Espai Bar
Data i hora: 15 de novembre, 19:00 h
Preu gratuït, entrada lliure fins a completar aforament

Aquesta sessió forma part del programa anual Dimarts de vídeo en el Centre Santa Mònica, on cada mes té lloc una projecció de l'arxiu Hamaca.