La 21º Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona

5 de abril de 2013



CAT/CAST

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, després dels seus vint anys d'activitat, segueix apostant per la promoció i difusió del treball de les cineastes en particular i de la cultura de les dones en general.

En la seva 21a edició presentem una sèrie de novetats: la programació s'estendrà al llarg de l'any a través de programes i seus diferents, com a fruit d'un treball col·laboratiu amb d'altres entitats o institucions; s'obriran nous espais monogràfics; es duran a terme tallers creatius i s'inaugurarà un espai on-line.

CAST

La Muestra Internacional de Films de Mujeres de Barcelona,
después de sus veinte años de actividad, sigue apostando por la promoción y difusión del trabajo de las cineastas en particular y de la cultura de las mujeres en general.

En su 21a edición presentamos una serie de novedades: la programación se extenderá a lo largo del año a través de programas y suyos diferentes, como fruto de un trabajo colaborativo con otras entidades o instituciones; se abrirán nuevos espacios monográficos; se llevarán a cabo talleres creativos y se inaugurará un espacio on-line.