Oferta de treball | Emplea Cultura

23 de febrer de 2021

Hamaca ha estat seleccionada enguany com una de les 10 organitzacions del programa Empra Cultura de la Fundació Banc Santander. El programa està destinat a la creació d'ocupació entre joves especialitzades en cultura contemporània mitjançant la dotació d'una ajuda de 18.000 euros a 10 organitzacions, que hauran de ser destinats íntegrament al salari de la persona ocupada durant 12 mesos.

Del 9 al 23 de febrer s'obre la convocatòria per a candidats que volen optar pels llocs oferts per les 10 organitzacions seleccionades (entre elles, Hamaca).

REQUISITS:

  • Trobar-se en situació de desocupació en la data d'incorporació (05/2021)
  • Haver obtingut la teva titulació universitària entre 2013 i 2020
  • Tenir un currículum concorde al perfil requerit per les organitzacions

COM PARTICIPAR:

  • Els formularis de participació per a candidats estaran disponibles a partir del 9 de febrer a les 10h en fundacionbancosantander.com/es/emplea-cultura
  • Per a accedir al formulari els candidats hauran de registrar-se primer. Una vegada registrats s'accedeix al formulari introduint l'email, contrasenya i un codi d'accés que es rep per mail en registrar-se.

  • Els candidats hauran de seleccionar en el seu formulari dos dels deu llocs de treball oferts tenint en compte els que millor s'ajustin al seu currículum.

  • Una vegada enviat el formulari no és possible modificar el contingut. Abans de prémer “Enviar formulari”, es pot modificar quantes vegades com es desitgi prement sempre “Guardar formulari”.

PROCÉS DE SELECCIÓ:

  • Les sol·licituds seran valorades en una primera fase per una Consultora de Recursos Humans, que s'encarregarà entre febrer i març de seleccionar als candidats finalistes que millor encaixen en els llocs de treball oferts.
  • Després d'aquesta primera selecció, s'enviaran a les organitzacions els informes dels candidats finalistes perquè sigueu vosaltres les que, després d'entrevistar a tots els finalistes (entre 3 i 10 generalment), els que elegiu al candidat que s'incorporarà en el lloc.

Per a més informació, aquest vídeo resumeix el programa i en les bases legals està tota la informació detallada.

LLOC EN HAMACA:

Es busca persona per a incorporar-se a l'equip d'Hamaca com a coordinadora de programes i fer-se càrrec de les activitats de l'arxiu. S'encarregarà específicament de la catalogació d'obres, gestió contractual i actualització de perfils d'aquest. Al costat de la resta de l'equip desenvoluparà tasques de disseny i planificació de la programació, coordinació d'activitats i equips, facturació, cerca de finançament, escriptura, execució i justificació de subvencions i recolzarà en tasques de comunicació. Ens interessa algú amb habilitats comunicatives, estratègiques i de treball en equip en processos per fases de llarg termini. Amb ganes d'aprenentatge, interès a generar pràctiques laborals respectuoses, a aplicar metodologies feministes. Amb interès per l'audiovisual experimental i estudis crítics. Es valorarà formació i/o experiència vinculada al lloc, coneixement del context de l'art contemporani i de projectes nacionals i internacionals de cinema i vídeo, així com coneixement o interès per aprendre català.