Converses Hamaca 2021: Agustín Ortiz Herrera

Dec. 3, 2021

3 desembre
Universidad de Barcelona. Facultad de Bellas Artes


Hamaca presenta una de les seves Conversas 2021 a la universitat. En aquesta ocasió convidem a Agustín Ortiz Herrera a compartir la seva trajectòria en relació al vídeo experimental.

Agustín Ortiz Herrera (Barcelona, 1970) va estudiar Belles arts en la Universitat de Barcelona (1998) i Realització de cinema en The New School University, a Nova York (2003). Després d'un període treballant com a guionista, va tornar a la pràctica artística realitzant el Màster de Belles arts en Konstfack College of Arts, a Estocolm (2016). Les seves exposicions més recents inclouen Altres Temps, The Green Parrot, Barcelona (2021), Ciència Fricció, CCCB, Barcelona (2021), Artificialia: WunderChapel en el Loop Festival (2020), Oblivion en KROPP, Uppsala Konsert & Kongress (2019), Konst tar plats en Österbybruk, Suècia (2018), Potenciació a llarg termini en El llindar de primavera, Madrid (2018). Va rebre la beca de Barcelona Producció La Capella (19/20) en la categoria de recerca artística amb el projecte Anomenar. Posseir. Crítica de la pràctica taxonòmica i el premi Nils Johan Sjöstedts Award a Estocolm (2016). Actualment està desenvolupant el projecte de recerca artística "Future Forest Diorama" (21/22) en col·laboració amb el CREAF i l'Escocesa. La seva obra Fungi Fantasi and their friends Crazy Bacteri, s'ha incorporat recentment a la col·lecció MACBA mitjançant el concurs públic de 2021.

Converses Hamaca presenta dues vegades a l'any el treball d'un realitzador/a en catàleg a estudiants d'art i al públic en general. Aquest programa es realitza en col·laboració amb la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, i està obert a altres centres educatius.

Col·laboren: