Hamaca Talks 2018: Joan Morey

Nov. 12, 2018

11 desembre
Universitat de Barcelona. Facultat de Belles Arts

 


Hamaca presenta una de les seves Conversas 2018 a la universitat. En aquesta ocasió convidem a Joan Morey a compartir la seva trajectòria en relació al vídeo experimental.

Joan Morey actualment viu i treballa a Barcelona. Llicenciat i D.E.A. en Belles arts per la Univesidad de Barcelona. Després de la seva experiència en la docència universitària ha participat en taules rodones, seminaris, tallers… i impartit diverses conferències sobre la versatilitat de llenguatges que explora la seva obra o de les diverses contaminacions que apareixen entre camps creatius (especialment Moda i Art) amb la finalitat de buidar algunes incognites que condemnen a l'Art a ‘producte’ de l'actualitat.

Entre els seus projectes recents EL MAL EJEMPLO a les Sales de Cultura de Sa Nostra de Mallorca i Eivissa (Illes Balears) i el seu projecte DOMINION, inscrit en el marc de P_O_2 [Processos_Oberts_2], a Terrassa (Barcelona). Destaca la seva participació en exposicions col·lectives com Bad Boys en la 50 Biennal de Venècia, The Black Album (Antonio Colombo Art Contemporanea) de Milà, Gli altri (Gas Art Gallery) en Torino, Antirrealismos: Spanish Photomedia Now (Australian Centre for Photography) Sydney… al costat d'altres en espais i centres d'art del panorama espanyol com a Paisatges Mediàtics (a les Sales de la Fundació La Caixa) a Catalunya, INDISCIPLINATS (MARCO) a Vigo, Ofelias i Ulisses (49 Biennal) a Venècia, Vostestaquí i Interzona (La Virreina) a Barcelona, Hipertronix (EACC) a Castelló, Lost in Sound (CGAC) Santiago de Compostel·la; així com la seva obra també ha format part de diversos programes de video, fires i exposicions individuals en galeries d'art (Luis Adelantado a València, Horrach Moyà a Palma de Mallorca i Paul Greenaway a Austràlia).

Ha rebut diverses beques i premis per la seva trajectòria com a artista i li va ser atorgat el Premi al fotògraf revelació Photo Espanya 2004.

Converses Hamaca presenta dues vegades a l'any el treball d'un realitzador/a en catàleg a estudiants d'art i al públic en general. Aquest programa es realitza en col·laboració amb la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, i està obert a altres centres educatius.