Gravar les coses que em miren bé

Nov. 19, 2022

A partir de 7 anys
Taller impartit per DU-DA | 19 novembre 11:00hGravar les coses que em miren bé és un taller de creació audiovisual dirigit a nenes a partir de 7 anys on reflexionarem sobre la potència de la imatge com a generadora de realitats, cossos i identitats. A través del joc amb la càmera realitzarem diversos exercicis per a qüestionar-nos com ens mirem i com ens representem amb l'objectiu de subvertir la mirada adult-cèntrica sobre com es construeixen les imatges.

Prenent com a punt de partida internet i les xarxes socials com a pràctica cultural que contribueixen a crear una visió del món i a conformar la identitat a través de la imatge —sobretot en la preadolescència i adolescència— explorarem el potencial de l'autorepresentació més enllà del selfie. Qui soc a través de les imatges? Quants jos caben en una imatge? Pot un paisatge, una textura, un objecte ser part de mi? De quina manera ens miren les imatges? Quant de real hi ha en una imatge?

Els exercicis d'enregistrament es realitzaran a l'aire lliure en els espais públics del barri del Poblenou. Després hi haurà una posada en comú i visionat de les imatges que tindrà lloc en Hangar.

A qui va dirigit: Nenes a partir de 7 anys. Sense adultes.
Durada: 2-3 hores
Dates i horari: 19 de novembre, 11:00h
Preu: gratuït
Lloc de trobada: Hangar. C/ Emília Coranty 8-16, Barcelona.

→ Inscripció

DU-DA és un col·lectiu de mediació, recerca i producció artística format per Sarai Cumplido i Clara Piazuelo. Tots els seus projectes tenen un component relacional, activen processos col·lectius i sovint sintonitzen amb sensibilitats que també són crítiques amb les estructures de poder hegemòniques. Es fan preguntes sobre les maneres en què co-habitem per a imaginar altres presents-futurs possibles.