Hamacaonline

Catàleg

Notícies

Clemente Calvo


Artista multidisciplinari i autodidacta que busca el sincretisme en les seves creacions audiovisuals. Farmacèutic de professió, va exercir la seva labor com a tal a Sant Mateu de Gállego de 1991 fins a finals de2002, moment en el qual opta per la dedicació exclusiva al creatiu.

Treballa en cinema experimental des de 1984, havent fundat en 1986 la seva pròpia productora cinematogràfica, a la qual va donar status legal al 1997.

En el curs bàsic de la New York Film Academy de 1994, realitza quatre treballs, un dels quals. "The Mutant", és premiat en la 6ª Setmana de Cinema Experimental de Madrid el 1996. Una altra d'aquestes pel·lícules, "The Flame", ha estat seleccionada i projectada en la secció "Experimenti" del Festival de cinema de Dresden de 2005.

Per poder autofinançar-se ha realitzat multitud de treballs de telecinat i edició integral d'arxius de super-8 per a particulars, treball que li ha proporcionat destresa en el maneig d'eines informàtiques d'edició digital.

Actualment explora les fronteres entre imatge estàtica i imatge fixa en el seu projecte "Multiframe" i comença a crear les seves pròpies bandes sonores, conjuminant tècniques pròpies del cinema experimental com la manipulació i pintat directe sobre el cel·luloide i l'edició audiovisual digital per crear les seves pròpies col·leccions de pel·lícules en DVD.

Obres