EXPOSICIÓ IM FLUSS UNIVERSITAT MIGUEL HERNÁNDEZ D'ELX

13 de juliol de 2023 Elx. Spain.

Sala Gris, Edifici Rectorat i Consell Social de la Universitat Miguel Hernández de Elx – inauguració 13 de juliol a les 12:30h, fins el 20 d'octubre de 2023.

Hamaca col·labora amb la Universitat Miguel Hernández en l'exposició Im Fluss, peça de Cecilia Barriga sobre l'amor, l'amistat i la mort.

 

Partint d'un bany al riu que travessa una ciutat, Cecilia Barriga s'immisceix en un alt grau d'intimitat registrant dues dones d'avançada edat que narren la seva complaença per seguir juntes més de trenta anys. Un retrat de com l'amor i companyonia els ha portat a una dependència mútua positiva i reflexionen davant la possible desaparició d'una d'elles. A través d'una escena bucòlica d'ambdues nedant en el riu, la seva dutxa, brunyiment i retorn a la llar, un dia de festa, ambdues comparteixen els seus moments de felicitat. Ambdues estan d'acord que la vida és meravellosa. Trenta anys i com si fos el primer dia, una parella que es va saber imposar davant els dictàmens socials de la seva joventut i reclamar el seu amor. Un document positiu i esperançador.

La mostra entra en diàleg amb el projecte de Clara Moreno Cela "Leer per osmosis", una exposició que es pregunta si hi ha formes cuir de fer, com es fan i des de quina part del cos s'aprenen. Convida a transcendir la metàfora i imaginar mitjançant una sèrie de dibuixos, textos i vídeos la possibilitat de menjar pels porus, acariciar els llibres que volem llegir com una manera de llegir-los i pensar en ells com si poguéssim devorar-los.

 

Im fluss inaugura dijous 13 de juliol (12.30 hores) a la Sala Grisa de l'edifici de Rectorat i Consell Social de la Universitat Miguel Hernández i podrà visitar-se fins al 20 d'octubre de 2023.